Zašto sam se uključila u lokalne izbore?

Prelomila sam nakon jako dugog razmišljanja. Frustrirana sam građanka zemlje i grada i postalo mi je jasno da godine prolaze u čekanju da život postane bolji. Dosadilo mi je ujedno biti s druge strane zagovaranja, predlaganja, poticanja, želim doći u poziciju da doista mijenjam stvari, da svoje iskustvo, znanje, energiju, viziju i kreativnost kanaliziram prema mjestima s kojih je lakše djelovati.

Promjene počinju od nas samih

I ja sam jedna od onih koja je nezadovoljna političkom situacijom općenito i samim strankama, ali promjene počinju od nas samih. Boris i njegov tim potrudili su se da me nagovore, dočekana sam s entuzijazmom, pokazali su veliku otvorenost za suradnju i dogovore oko programa i moram reći da sam pozitivno iznenađena komunikacijom, organizacijom i željom da se grad probudi i cjelovito razvija. Vjerujem da sam ispravno procijenila i pridružila se najboljoj ekipi koja će sebe ponuditi na izborima s najboljim programom, vjerujem da ćemo dobiti povjerenje birača i biračica i da ćemo biti u prilici da, zajedno s drugim entuzijastima i entuzijastkinjama, neovisno o stranačkoj pripadnosti, razvijamo grad i učinimo ga mjestom u kojem nije samo ugodno čekati, već je i perspektivno živjeti.

Prioriteti - gospodarstvo i obrazovanje

Smatram da posjedujem kreativnost i viziju u kombinaciji s iskustvom i operativnošću, te ću, na svoju inicijativu, nakon što pobijedimo na izborima, biti uključena u provedbu razvojnih mjera s područja gospodarstva, obrazovanja, turizma, poljoprivrede i zajednice, a posebice kroz provođenje razvojnih paketa mjera “RaSTEM u Pazinu”, u jačanje lokalne demokracije, mjesne samouprave i komunikacije Grada i lokalne zajednice kroz provedbu savjetovanja i implementaciju socijalnih inovacija te u razvoj podrške organizacijama civilnog društva koje obogaćuju život u Pazinu, uključujući i sektor sporta koji je za djelovanje i obrazovanje kadrova zaslužio veća sredstva i veću podršku.