Marširam za znanost i raSTEM u Pazinu

Marš za znanost

Na Dan planeta Zemlje, 22. travnja 2017. u više se gradova Hrvatske održava Marš za znanost. Toga dana znanstvenici i znanstvenice izlaze iz svojih laboratorija, ureda i učionica na ulice i na simboličan način staju u obranu slobode istraživanja, propitkivanja i urođene ljudske znatiželje.

RaSTEM u Pazinu

Pravi je trenutak za pokretanje ove web stranice i predizborne kampanje mene kao zamjenice gradonačelnika Borisa Demarka, SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Grada Pazina, pod sloganom RaSTEM u Pazinu. Ovim sloganom i kampanjom želim obrazovanje iz STEM područja u svome gradu nametnuti kao jedan od prioriteta i temelja budućeg rasta i razvoja. Bez obrazovanja, i djece i starijih, nema zaposlenja, bez poslova nema gospodarstva, a bez gospodarstva nema ni značajnijih prihoda lokalne zajednice za ostale iznimno važne potrebe poput socijalnih, kulturnih, komunalnih i drugih.

Moj plan i program

Do predstojećih lokalnih izbora ovdje ću objavljivati dijelove naše liste, a posebice programa iz područja kojima se, iako to nije profesionalna funkcija, želim baviti kao buduća zamjenica gradonačelnika Grada Pazina.

Želim čuti i vas

Ni izborna kampanja, ni obnašanje vlasti ne može i ne smije biti jednosmjeran proces. Program SDP-a Pazin i oni dijelovi programa koje je SDP prihvatio kroz moje uključivanje na listu, temelje se na nezadovoljstvu i željama za promjenom, kako nas, mene osobno, tako i mnogih sugrađana i sugrađanki s kojima komuniciram, no, željela bih čuti sugestije, primjedbe i komentare svih vas - kako na dosadašnje i postojeće stanje, tako još i više za Pazin u kojem raSTEMo u svakom pogledu.

Osim ove web stranice, pratite moju Facebook stranicu ili mi se javite mailom.

RaSTEM u Pazinu, zajedno s vama!